Branding | grafisch ontwerp

Een unieke huisstijl op maat

Een sterk merk, het halve werk!

Een krachtige en vooral unieke huisstijl zorgt ervoor dat uw merk sterk gepresenteerd wordt en dat potentiële klanten aangetrokken worden en zich graag binden met uw merk. Total Media Concepts bekijkt samen met u uw wensen, doelgroep en diverse andere factoren en bouwt samen met u een krachtige strategie uit voor uw merk.

Belangrijk is dat we hands-on werken. Zodra de strategie en het concept zijn uitgewerkt, gaan we praktisch aan de slag om uw merk krachtig op de kaart te zetten. U bepaalt zelf hoever u daarin wil gaan aangezien we 100% op maat werken.

branding grafisch design

De juiste woorden vertellen meer…

Professionele communicatie en de juiste strategie ervoor opzetten, lijkt eenvoudig, maar vaak is dat helaas niet zo. De “tone of voice” en consistentie in uw aanpak zijn cruciaal om tot het gewenste resultaat te komen. Uw “tone of voice” is een eigen en liefst unieke stijl waarop uw bedrijf interactie aangaat met de doelgroep.

Wanneer de juiste stijl consistent wordt toegepast, zal uw bedrijf herkenbaarheid verkrijgen en verkrijgt uw bedrijf een bepaald imago. Uw eigen bedrijfsidentiteit is vandaag de dag essentieel en onmisbaar voor elke onderneming die zich levensvatbaar wil maken.

Kiest u voor een formele, informele, luchtige, directe, indirecte of grappige tone of voice? We helpen u graag verder!

Op zoek naar een pakkende huisstijl vol passie? Wij denken graag met uw mee, van het initiële idee tot en met de volledige uitwerking van uw merk.

Pin It on Pinterest