Cloud oplossingen

Cloud oplossingen voor KMO’s

Als ik straks op kantoor…

Nee hoor, vergeet dat zinnetje maar. Dankzij slimme, betaalbare en schaalbare cloud oplossingen kan u werken van eender waar. Bovendien staat uw data veilig opgeslagen en hoeft u zich geen zorgen te maken over hardware die snel uit de tijd is en veel kosten met zich meebrengt.

Hieronder sommen we enkele van onze best verkopende cloud oplossingen op. Ook staan wij garant voor de configuratie en implementatie ervan in uw bedrijf. Zorgeloos ondernemen? Met deze software is het een stuk eenvoudiger!

cloud oplossingen

Marketing voor bedrijven

laptop

Microsoft 365

Zakelijke e-mail & agenda, delen en samenwerken aan bestanden in de cloud, online meetings en nog veel meer. Microsoft (Office) 365 maakt u het leven gemakkelijker! Profiteer ervan!

wefact

WeFact Facturatie

Facturen, creditnota’s, offertes en abonnementen opstellen vanuit uw webbrowser met automatische betalingsherinneringen en in uw eigen huisstijl. Het kan met WeFact!

business

Dropsuite Backup

Dropsuite Cloud Backup stelt u in staat om eenvoudig back-ups te maken van Office 365, Exchange, G-Suite, OneDrive, Sharepoint en MS Teams. Met onbeperkte opslag in de cloud! 

samenwerken

Dropbox Business

Eenvoudig en veilig uw data delen in de cloud. Laat uw medewerkers van thuis werken en hou zelf steeds de controle over uw data en de activiteiten van uw gebruikers. Schaalbaar op maat!

crm

Teamleader CRM

Beheer al uw contacten, offertes, facturen en creditnota’s vanuit een centrale omgeving. Koppel uw agenda, taken en calls in een gedeelde agenda met uw team. Volg uw verkopen beter op met Teamleader!

inbraak it

ThreadStone Security

Beveilig uw IT-infrastructuur en websites dankzij de volledig geautomatiseerde scans van ThreadStone Cyber Security.  Wekelijks of maandelijks worden al uw systemen en toepassingen gecontroleerd! 

Slim en flexibel werken, thuis op kantoor of onderweg?

Dankzij meer dan 15 jaar ervaring kunnen we u met kennis van zaken bijstaan in uw keuze en implementatie ervan!

Werkt u nog steeds met allerlei briefjes die steeds kwijt zijn en ziet uw oor ’s avonds rood van de telefoon? Weet dat het ook anders kan!

Pin It on Pinterest