Online marketing

Krijgt u spontaan braakneigingen wanneer u het woord online marketing hoort of vreest u voor een leeggeroofde portemonnee? Misschien is uw vrees niet geheel onterecht, dat laten we in het midden. Gelukkig denken we bij Total Media Concepts anders over online marketing. Wij geloven in optimalisatie en de  inzet van slimme online marketing technieken.

Doch dient hiervoor een kwalitatieve en praktisch gerichte strategie te worden uitgezet. Geen ellenlange studies en onderzoeken, maar optimalisaties en technieken die hun nut reeds bewezen hebben. Bovendien werken wij in nauw contact met u en uw medewerkers, zodat het resultaat gewenst is…

Adverteren, wie zijn best doet…

Wil dat zeggen dat we helemaal tegen (online) adverteren zijn? Neen, helemaal niet! Wij zien online adverteren als een waardevolle marketing techniek wanneer deze slim wordt ingezet. Maar met uw bedrijf volledig en uitsluitend focussen op adverteren is niet alleen onverstandig, maar ook schadelijk voor uw portemonnee.

Het is beter om een multi marketing plan uit te werken waarbij wordt ingezet op diverse pijlers die elk hun voor- en nadelen hebben. Werkt een bepaalde pijler niet zoals verwacht, dan kan u eenvoudig bijsturen en onnodige kosten vermijden. Bovendien kan u inspelen op uw doelgroep via verschillende kanalen, iets wat uw marketingacties meer kans op slagen geeft. Bepaalde acties zullen immers zijn gericht op brand awareness ofwel merkbekendheid en andere op directe conversie.