Marketing voor ondernemers

BUSINESS DEVELOPMENT

Dankzij een uitgewerkt (online) marketingplan waarin de juiste strategie wordt uitgezet, kan uw onderneming groeien. Niet alleen gevestigde ondernemers, maar zeker ook starters hebben erg veel baat bij een professionele begeleiding op maat. Total Media Concepts werkt hands-on en denkt met u mee. Geen bla bla, maar marketing op maat van ondernemers door ondernemers!

Lees verder

WEBDESIGN

Een goede website of webshop bouwen, is niet zo eenvoudig. Het is een ambacht. Dankzij de juiste technische en SEO-technische opbouw worden de fundamenten gelegd voor een goed presterende website of website. Natuurlijk dient een hedendaagse website ook over een krachtige branding en een volledig uitgewerkte user experience te beschikken. Klopt een van deze elementen niet dan zal het het rendement nooit optimaal zijn!

Lees verder

SOCIAL MEDIA BEHEER
Sociale media is vandaag de dag verweven in onze samenleving. Voor uw bedrijf zijn het dankbare kanalen om (gratis) nieuwe klanten aan te trekken. Strategisch en doelgericht content aanmaken en publiceren is daarbij essentieel. Heef u daar geen tijd of zin in? Wij helpen u graag verder.

Lees verder

ONLINE MARKETING

Bij een gebalanceerde marketingstrategie hoort uiteraard ook online adverteren op Google of Facebook. Daarnaast zijn er diverse acties die uw online zichtbaarheid vergroten: content marketing, inbound marketing en uiteraard het gebruik van de gratis mogelijkheden die sociale media bieden. Onze online marketing specialisten geven u niet alleen advies, ze zorgen ook voor een correcte uitwerking van het opgestelde marketingplan / communicatieplan.

Lees verder

BRANDING / GRAFISCH ONTWERP

Uw merk, producten of diensten succesvol in de markt plaatsen is vandaag de dag een echte uitdaging. Alleen dankzij een krachtige branding en een volledig uitgewerkte huisstijl die consistent wordt toegepast, kan u zich onderscheiden van uw conculega’s. Een krachtige branding gaat veel verder dan alleen over een goed logo te beschikken. Onze grafische vormgevers helpen u graag verder!

Lees verder

Marketing is uw bedrijf op een zodanige wijze presenteren dat mensen goesting krijgen om bij u te kopen. Dit via herhaalbare acties die keer op keer nieuwe klanten opleveren. Marketing is een repetitief proces dat middels de juiste (online) marketingstrategie wordt uitgerold binnen een bedrijf. Een marketingplan bevat diverse pijlers!

Webdesign voor ondernemers op maat van uw zakelijke behoeftes. Een goede website of webshop is steeds op maat gemaakt en dit zowel grafisch als technisch. Bovendien controleren we en verbeteren we de user experience waar nodig. Dankzij de juiste opvolging en bijsturing verkrijgt uw bedrijf de juiste online zichtbaarheid en kan het groeien.

Bekijk ook onze testimonials