WordPress website laten maken

Sinds onze start werken wij heel bewust met het erg gebruiksvriendelijke en schaalbare WordPress CMS. Dit uiteraard volledig op maat en in je eigen huisstijl.

WordPress is één van de meest populaire content management systemen (CMS) dat gebruikt worden om websites te bouwen. Het is zeer gebruiksvriendelijk en stelt ons in staat om zowel eenvoudige als complexe websites op maat te bouwen. Door onze jarenlange ervaring met WordPress kunnen we binnen dit gebruiksvriendelijke systeem websites bouwen die je zelf kan aanpassen. Snel een tekst of foto aanpassen? Met onze handleiding op maat is het zo gepiept!

WordPress biedt tal van voordelen voor zowel eindgebruikers als ontwikkelaars:

Gebruiksvriendelijk: zelf inhoudelijk zaken aanpassen aan je website is geen enkel probleem.

Maatwerk: dankzij het open source CMS kunnen we echt op maat werken van je bedrijf en huisstijl. Zelfs aanpassingen in de backend vormen geen probleem.

Schaalbaar: met het WordPress CMS kan je starten met een kleine informatieve website en deze stelselmatig opschalen naar een volledig op maat gemaakt platform inclusief webshop. Dankzij tal van gratis en betalende WordPress plugins kan de functionaliteit sterk worden uitgebreid.

Geoptimaliseerd: Worpress staat bekend om de hoge mate van SEO optimalisaties. Dankzij het gebruik van best practices en tal van optimalisaties, krijgt jouw site alle kans om gevonden te worden.

Wat kost een WordPress website laten maken?

De kosten van een WordPress website op maat kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type website dat je nodig hebt, de functionaliteiten die je wilt, de mate van aanpassingen op maat en de ervaring en expertise van de WordPress ontwikkelaar die hem bouwt.

Wij maken graag een offerte op maat waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen en vereisten. Denk daarom vooraf goed na over je project. Wat wil je uitstralen, ga je zelf foto’s aanleveren of moeten wij een fotograaf voorzien. Lever je de teksten aan of zorgen wij voor de copywriting? Wat zijn de technische of lay-outmatige wensen?

Wat is steeds inbegrepen?

N

Vriendelijke service op maat

N

Duidelijke & vlotte communicatie

N

Opvolging & bijsturing waar nodig

N

Goede naservice

N

Expertise en eerlijk advies

Pin It on Pinterest