Marketing tips

Groeien, maar eerst even kennismaken?

Handige tips voor online marketing

tips online marketing

Wil jij groeien dankzij krachtige marketing, zonder bullshit, maar met concrete tips van echte marketeers? Ontdek hieronder onze tips die je op weg zetten!

We bieden hieronder een aantal topics aan waarbij heel wat ondernemers met vragen zitten en behoefte hebben aan ondersteuning. Je bent dus zeker niet de enige.

Raak je er zelf niet uit? Contacteer ons vrijblijvend voor een verkennend gesprek!

Een sterk merk, het halve werk

Weten waar je als merk voor staat is één ding, maar het uitbouwen van een krachtige strategie daarrond is wat ervoor zorgt dat jouw merk goed gepresenteerd kan worden naar de buitenwereld toe. Wanneer het plaatje compleet is en alles aan het merk klopt, kunnen er potentiële klanten worden aangetrokken. Stiekem komt daar toch wel veel bij kijken, want na het ontwerpen van een logo ben je er nog niet.

voorpagina whitepaper branding

Klanten dankzij online marketing

Het maakt niet uit in welke sector je werkzaam bent. Er zijn altijd genoeg concurrenten waar jouw bedrijf zich van moet onderscheiden. Het uitblinken ten opzichte van bedrijven die hetzelfde doel hebben, is mogelijk door optimalisatie. Door slimme online marketing technieken te gebruiken, kan je jouw bedrijf differentiëren van die anderen bedrijven.

whitepaper marketing een sterk merk, het halve werk

Strategische groei dankzij SEO

Tegenwoordig spendeert iedereen veel tijd aan het struinen door het internet. Dat zoveel informatie op één plek is terug te vinden is een voordeel, maar hoe zorg je als bedrijf dat je niet wegvalt tussen al die informatie? Hoe kan jij als bedrijf uitblinken en ervoor zorgen dat je gevonden wordt tussen al die andere concullega’s? Want alleen als je gevonden wordt, kan je klanten winnen en verder groeien.

voorpagina whitepaper seo

De perfecte website ontwerpen

Vandaag de dag zijn er veel mogelijkheden om een website op te bouwen en online te zetten. Denk bijvoorbeeld aan websites zoals wix, waarbij iedereen zomaar aan de slag kan en op een eenvoudige manier een website kan ontwerpen. Het lijkt misschien gemakkelijk, maar is het altijd even bruikbaar? Waarschijnlijk niet, vooral niet als je professionaliteit wil uitstralen en gevonden wil worden.

voorpagina whitepaper webdesign

Structured data voor betere presentatie

Er zijn veel manieren om ervoor te zorgen dat je beter zichtbaar wordt in de zoekmachines. Search Engine Optimization en Search Engine Advertising zijn daarvan al goede voorbeelden. Bovendien zijn er dan weer mogelijkheden om die SEO nog verder te gaan optimaliseren, zoals het toevoegen van een boeiende meta-beschrijving. Dat zijn al elementen die eerder los staan van het design, maar wel cruciaal zijn. Een ander onmisbaar onderdeel om een waardevolle website neer te zetten is structured data.

whitepaper data structured data voor betere presentatie

Pin It on Pinterest