Marketing tips

Marketing tips

Handige tips voor online marketing

Wij zien online adverteren als een zeer waardevolle marketing techniek wanneer deze slim wordt ingezet. Hierbij is de technische opzet van de campagne van groot belang. Adverteren op Google of andere kanalen biedt dus grote voordelen. Maar met uw bedrijf volledig en uitsluitend focussen op adverteren is niet alleen onverstandig, maar ook schadelijk voor uw portemonnee.

Het is beter om een multi marketing plan uit te werken waarbij wordt ingezet op diverse pijlers die elk hun voor- en nadelen hebben. Werkt een bepaalde pijler niet zoals verwacht, dan kan u eenvoudig bijsturen en onnodige kosten vermijden. Bovendien kan u inspelen op uw doelgroep via verschillende kanalen, iets wat uw marketingacties meer kans op slagen geeft. Bepaalde acties zullen immers zijn gericht op brand awareness ofwel merkbekendheid en andere op directe conversie.

tips online marketing

Een sterk merk, het halve werk

Weten waar je als merk voor staat is één ding, maar het uitbouwen van een krachtige strategie daarrond is wat ervoor zorgt dat jouw merk goed gepresenteerd kan worden naar de buitenwereld toe. Wanneer het plaatje compleet is en alles aan het merk klopt, kunnen er potentiële klanten worden aangetrokken. Stiekem komt daar toch wel veel bij kijken, want na het ontwerpen van een logo ben je er nog niet.

voorpagina whitepaper branding

Klanten dankzij online marketing

Het maakt niet uit in welke sector je werkzaam bent. Er zijn altijd genoeg concurrenten waar jouw bedrijf zich van moet onderscheiden. Het uitblinken ten opzichte van bedrijven die hetzelfde doel hebben, is mogelijk door optimalisatie. Door slimme online marketing technieken te gebruiken, kan je jouw bedrijf differentiëren van die anderen bedrijven.

whitepaper marketing een sterk merk, het halve werk

Strategische groei dankzij SEO

Tegenwoordig spendeert iedereen veel tijd aan het struinen door het internet. Dat zoveel informatie op één plek is terug te vinden is een voordeel, maar hoe zorg je als bedrijf dat je niet wegvalt tussen al die informatie? Hoe kan jij als bedrijf uitblinken en ervoor zorgen dat je gevonden wordt tussen al die andere concullega’s? Want alleen als je gevonden wordt, kan je klanten winnen en verder groeien.

voorpagina whitepaper seo

De perfecte website ontwerpen

Vandaag de dag zijn er veel mogelijkheden om een website op te bouwen en online te zetten. Denk bijvoorbeeld aan websites zoals wix, waarbij iedereen zomaar aan de slag kan en op een eenvoudige manier een website kan ontwerpen. Het lijkt misschien gemakkelijk, maar is het altijd even bruikbaar? Waarschijnlijk niet, vooral niet als je professionaliteit wil uitstralen en gevonden wil worden.

voorpagina whitepaper webdesign

Structured data voor betere presentatie

Er zijn veel manieren om ervoor te zorgen dat je beter zichtbaar wordt in de zoekmachines. Search Engine Optimization en Search Engine Advertising zijn daarvan al goede voorbeelden. Bovendien zijn er dan weer mogelijkheden om die SEO nog verder te gaan optimaliseren, zoals het toevoegen van een boeiende meta-beschrijving. Dat zijn al elementen die eerder los staan van het design, maar wel cruciaal zijn. Een ander onmisbaar onderdeel om een waardevolle website neer te zetten is structured data.

whitepaper data structured data voor betere presentatie

Zit u nog met vragen ondanks deze handige tips? Twijfel dan niet om uw vragen aan ons te stellen! Onze mensen denken graag met u mee!

Pin It on Pinterest