WordPress hosting

WordPress is het populairste Content Management Systeem (CMS) ter wereld en dat heeft zo zijn redenen. Net zoals een auto een goede motor nodig heeft, is dat ook met hosting voor een website.

Hosting voor WordPress is de service die je nodig hebt om je WordPress-website online te plaatsen en toegankelijk te maken voor bezoekers op het internet. Een webhost biedt de serverruimte en de infrastructuur die nodig is om je website op te slaan, te onderhouden en te beheren. Dit omvat het opslaan van bestanden, het uitvoeren van software-updates, het beschermen tegen beveiligingsrisico’s en het bieden van technische ondersteuning.

Het is belangrijk om Belgische hosting te gebruiken als je doelgroep zich voornamelijk in België bevindt. Dit komt omdat het gebruik van een server die zich in hetzelfde land bevindt als je doelgroep, kan leiden tot snellere laadtijden en een betere gebruikerservaring voor je bezoekers. Bovendien kan het gebruik van een Belgische hostingprovider je helpen om te voldoen aan de Belgische wetgeving en privacyvoorschriften.

Wij werken uitsluitend met Belgische hosting die voldoet aan de hedendaagse normen op het vlak van performantie, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast hechten wij ook erg veel belang aan een toegankelijke en oplossingsgerichte klantendienst. De door ons aangeboden hosting voldoet aan al deze eisen.

Snelle hosting is belangrijk voor je online zichtbaarheid omdat het bijdraagt aan een betere gebruikerservaring, hogere zoekmachine-rankings en een concurrentievoordeel. Een snellere website zorgt voor een hogere betrokkenheid, meer conversies en hogere klanttevredenheid. Bovendien heeft Google aangegeven dat laadtijd een belangrijke factor is bij het bepalen van de zoekresultaten, dus snelle hosting kan bijdragen aan een betere positie in zoekmachines. Als je wilt dat je website goed presteert en opvalt tussen de concurrentie, is het essentieel om te kiezen voor snelle hosting.

Waarom hosting van Total Media Concepts?

1

Schaalbaarheid

Schaalbare oplossingen die kunnen meegroeien met je bedrijf. Je kan in de toekomst eenvoudig upgraden naar een hoger hostingplan wanneer je meer resources nodig hebt.

~

Beveiliging

Onze hostingpakketten worden beveiligd met firewalls, malwarescanners, backups en standaard een SSL-certificaat. Hierdoor is het risico op misbruik een stuk kleiner. 

Monitoring 24/7

Onze hostingpakketten en de bijbehordende servers worden door netwerk engineers onder continue monitoring gehouden. Hierdoor kunnen we een hogere uptime garanderen.

Performant

Een snelle server is een must om je website te laten voldoen aan Web Core Vitals en dus goed te scoren in de Google zoekresultaten. Snelle hosting zet je dus best bovenaan je prioriteitenlijstje!

Extra diensten

Naast Worpress hosting bieden we ook tal van andere diensten aan zoals e-mailhosting, e-mail marketing, domeinnamen, dedicated webhosting, private cloud en hybrid cloud.

Gebruiksgemak

Als klant kan je rekenen op onze ondersteuning op het vlak van hosting instellingen, SSL, DNS-instellingen en dergelijke meer, zodat jij je geen zorgen moet maken over deze zaken.

Datacenter Tier 3+ en 4

De servers staan in een Tier 3 datacenter in België wat wil zeggen dat door fysieke en technische maatregelen niets aan het toeval wordt overgelaten en je server zo veilig mogelijk is.

Support

Mocht er onverhoopt toch een probleem optreden dan staat een heel team klaar om dit zo snel mogelijk op te lossen. Dit alles in het Nederlands en 24/7 via telefoon of e-mail.

Dus, als je op zoek bent naar WordPress hosting, vergeet dan niet dat het kiezen van de juiste provider van cruciaal belang is voor de prestaties en betrouwbaarheid van je website. Je wilt tenslotte niet dat je website zo traag is dat het lijkt alsof je bezoekers terugreizen naar het dial-up tijdperk! Kies verstandig en zorg dat je website vliegensvlug laadt – wie weet ben je dan wel zo snel als een raket en heb je een voorsprong op je concurrentie!

Pin It on Pinterest