Marketing

Marketing is een wederkerend proces dat je keer op keer opnieuw kan gebruiken om nieuwe klanten aan te trekken, tot zover de theorie. Hoe begin je daar eigenlijk aan en waarmee moet je rekening houden? Onze specialisten helpen je graag verder!

Online marketing & advies op maat

Laat je bedrijf groeien met de juiste acties!

Marketing is een verzamelnaam voor diverse acties die je kan ondernemen om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Het kan bestaan uit SEO, SEA, Social media, e-mailmarketing, contentmarketing en diverse automatisaties om dat doel te bereiken. 

Gratis marketingscan aanvragen

Onze gratis marketing scan geeft een duidelijk beeld van jouw huidige marketingkanalen en laat zien wat goed is en wat eventueel verbeterd kan worden. Heb je twijfels of je wel alle kansen benut om goed gevonden te worden en de look & feel van je bedrijf goed zit? Vraag onze scan aan en onze experts kijken het voor je na!

marketing

Marketing via verschillende kanalen

Waneer je aan marketing gaat doen, zal je al snel merken dat inzetten op een kanaal vaak niet voldoende is. Daarom is het aan te bevelen om in te zetten op meerdere kanalen. Ons team kan jou ondersteunen op diverse vlakken.

SEO

Dankzij SEO kan je website beter gevonden worden in Google en zullen meer bezoekers op jouw website terechtkomen. Meer potentiële klanten dus.

Help me beter gevonden worden

Social Media

Sociale media bieden zeer mooie mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken. Dankzij de juiste strategie kan je heel veel potentiële klanten bereiken en top of mind blijven.

Social Media marketing op maat

SEA

Dankzij Google Ads kan je flexibel en snel je boodschap verspreiden. Advertenties op Google zijn schaalbaar  en vooral meetbaar. De snelste manier richting succes!

Ik wil adverteren op Google

E-mailmarketing

In tegenstelling tot wat je zou denken, is e-mailmarketing nog altijd zeer effectief. Hierdoor kan je nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten tot ambassadeur maken.

Ik wil starten met e-mailmarketing

Automatisatie

Dankzij automatisaties bespaar je kostbare tijd. Denk aan automatsering van bijvoorbeeld blogs, mailings, social media en analyse. Bovendien is het de manier om meer klanten te binden.

Ik wil meer info over automatisatie

Content Marketing

Dankzij waardevolle content op social media, in mailings of op je blog kan je bestaande klanten en nieuwe klanten tot ambassadeur omvormen. Goede content is dus zeer belangrijk.

Content marketing, yes!

Maak kennis met onze experts

Dankzij de juiste strategie en planning kunnen we jouw marketingstrategie niet alleen vorm geven op papier, maar ook omzetten in de realiteit. Natuurlijk kan je bij Total Media Concepts ook rekenen op de juiste opvolging van jouw marketingacties.

Nick
Online marketeer

Pin It on Pinterest