Online marketing

De juiste marketingacties om klanten aan te trekken

Valt uw bedrijf voldoende op?

Krijgt u spontaan braakneigingen wanneer de woorden “online marketing” hoort of vreest u voor een leeggeroofde portemonnee? Misschien is uw vrees niet geheel onterecht, dat laten we in het midden. Gelukkig denken we bij Total Media Concepts anders over online marketing. Wij geloven in optimalisatie en de  inzet van slimme online marketing technieken. Marketing is een middel, niet het doel op zich!

Doch dient hiervoor een kwalitatieve en praktisch gerichte strategie te worden uitgezet. Geen ellenlange studies en onderzoeken, maar hands-on optimalisaties en technieken die hun nut reeds bewezen hebben. Bovendien werken wij in nauw contact met u en uw medewerkers, zodat uw bedrijf meer klanten kan aantrekken en u zich geen zorgen hoeft te maken over de praktische uitwerking.

marketing

Online adverteren, niet enkel voor grote bedrijven!

Wij zien online adverteren als een zeer waardevolle marketing techniek wanneer deze slim wordt ingezet. Hierbij is de technische opzet van de campagne van groot belang. Adverteren op Google of andere kanalen biedt dus grote voordelen. Maar met uw bedrijf volledig en uitsluitend focussen op adverteren is niet alleen onverstandig, maar ook schadelijk voor uw portemonnee.

Het is beter om een multi marketing plan uit te werken waarbij wordt ingezet op diverse pijlers die elk hun voor- en nadelen hebben. Werkt een bepaalde pijler niet zoals verwacht, dan kan u eenvoudig bijsturen en onnodige kosten vermijden. Bovendien kan u inspelen op uw doelgroep via verschillende kanalen, iets wat uw marketingacties meer kans op slagen geeft. Bepaalde acties zullen immers zijn gericht op brand awareness ofwel merkbekendheid en andere op directe conversie.

Heeft u het idee dat uw marketingacties niets opleveren en wenst u een second opinion? Neem contact en kom (virtueel) met ons sparren.

Pin It on Pinterest