Wie zijn wij?

Total Media Concepts werd in 2014 opgericht in bijberoep door Nick Kinschots vanuit de passie om mensen te helpen met hun online zichtbaarheid. Wat begon in bijberoep, groeide al snel uit tot een dynamisch bedrijf dat dagelijks inzet op online én offline zichtbaarheid.

Online marketing & advies op maat

Digitale expertise met persoonlijke aanpak

Sinds de start van Total Media Concepts in 2014 vertrouwen wij op WordPress en hebben we tal van vaardigheden ontwikkeld die ervoor zorgen dat we vandaag jouw bedrijf maximaal kunnen helpen om nieuwe klanten aan te trekken. 

Wij hebben geen gigantisch team, wel grote ambitie!

Ben je op zoek naar een groot marketingteam met mooie, grote woorden en veel show? Dat zijn wij niet, wij zijn een klein team gedreven ondernemers die jouw bedrijf willen helpen groeien! Dat doen we graag en wat je graag doet, doe je ook goed!

Niet enkel webdesign

Tijdens onze beginjaren lag de focus op professioneel webdesign. Verschillende jaren, opleidingen en diploma’s later kunnen we helpen met een breed spectrum aan diensten. Denk hierbij aan grafisch ontwerp, strategie en marketing

marketing

Nick Kinschots

Creative director

tinne-ossenblok-website

Tinne Ossenblok

Grafisch vormgever

Onze mijlpalen

Onze eerste websites voor klanten werden gemaakt in 2014. Toen nog in bijberoep en met de focus op webdesign. Dit jaar groeide ons bedrijf verder door en kwam bij Nick al vlug het besef dat een website alleen niet genoeg is.

Datzelfde jaar volgde Nick diverse cursussen op het vlak van SEO en online zichtbaarheid om ervoor te zorgen dat een website niet alleen mooi is, maar ook goed gevonden kan worden.

Nick volgt opnieuw tal van opleidingen om verder door te groeien en Total Media Concepts verder vorm te geven. Het aantal nieuwe klanten groeit aan en ook op persoonlijk vlak wordt de weg vrijgemaakt om nog verder door te groeien. 

Het kleine bureau van 2014 is inmiddels een heus kantoor geworden.

In 2017 besluit Nick om zijn vaste job op te geven en zo voltijds te starten met Total Media Concepts. Ondertussen is Nick zodanig gepassioneerd door marketing dat hij graag zelf ontwerpen wil kunnen maken en schrijft zich in voor een opleiding tot Grafisch Vormgever. 

Na deze cursus en met een diploma ‘Grafisch Vormgever’ op zak is Total Media Concepts klaar om prachtig grafisch werk af te leveren aan klanten.

In 2018 vervoegt ook Tinne het team van Total Media Concepts. In de begindagen als backoffice support, maar al snel groeit de goesting om meer te doen dan ondersteuning te bieden. 

Dankzij Tinne is er de mogelijkheid om weer verder door te groeien en krijgen onze activiteiten steeds meer vorm.

Ook Tinne voelde de kriebels om met grafische vormgeving aan de slag te gaan en schoolde zich om tot Grafisch Vormgever. Nu ook zij haar diploma op zak heeft, kunnen we nog meer bedrijven helpen met grafisch werk.

Vanaf nu werken we volledig in eigen beheer voor alle opdrachten.

Dankzij diverse bijscholingen zorgen zowel Nick als Tinne ervoor dat onze expertise steeds groter zal worden.

We kijken uit naar de toekomst!

|

Missie

Het is onze missie om gemotiveerde ondernemers actief te begeleiden bij het opstellen van een digitale strategie voor meer online zichtbaarheid en dus ook meer potentiële klanten. Deze strategie zetten we samen om in een krachtig merk via een professionele huisstijl en website en de nodige tools om effectief meer en betere klanten te werven.

Hiervoor hanteren wij een no-nonsense aanpak in combinatie met een persoonlijk contact en directe communicatie op maat van je doelen en wensen. Aarzel niet, en maak vandaag nog kennis!

|

Expertise in-house

Alle diensten die we aanbieden voeren we uit in eigen beheer. Dankzij de jarenlange kennis en ervaring kunnen we stellen dat we expert zijn in onze dienstverlening. Natuurlijk volgen er nog steeds opleiding in het kader van onze overtuiging van ‘levenslang leren’.

Persoonlijke aanpak

We houden van een persoonlijke aanpak en werken steeds op maat van de klant. Geen gladde verkooppraatjes, maar oprecht advies op maat van jouw bedrijf. We dragen zorg voor jouw project en zorgen voor de nodige opvolging. Uiteraard steeds in nauw overleg!

Direct aanspreekpunt

Heb je plannen of ideeën? Die bespreek je rechtstreeks met de persoon die jou zal bijstaan. Geen wisselende contactpersonen of callcenters. Bij Total Media Concepts houden we van transparante communicatie en duidelijke afspraken i.f.v. jouw project.

Pin It on Pinterest