Sociale Media beheer

Ben je het zat om kostbare uren te verspillen aan het beheren van je social media accounts? Wil je je concentreren op wat je het beste doet – je bedrijf laten groeien – in plaats van constant bezig te zijn met het bedenken van nieuwe posts en het inplannen en plaatsen ervan? Dan is ons Social Media Beheer precies wat je nodig hebt!

Waarom zou je social media beheer overwegen?

In een wereld die steeds meer online is, is een sterke aanwezigheid op social media van onschatbare waarde geworden voor elk bedrijf. Het is niet langer een optie, maar een absolute noodzaak om je merk te laten groeien en te gedijen in het digitale tijdperk. Maar we begrijpen het. Als ondernemer of bedrijfseigenaar heb je al genoeg aan je hoofd. Het dagelijkse beheer van je social media accounts kan overweldigend zijn en je kostbare tijd wegnemen die je liever zou besteden aan het uitbouwen van je bedrijf.

Dat is waar wij in beeld komen. Ons Social Media Beheer-team staat klaar om je te helpen. We nemen de last van social media beheer van je schouders, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

marketing

Laten we samen de voordelen ontdekken van ons Social Media Beheer, waarom steeds meer bedrijven ervoor kiezen om het beheer van hun social media accounts aan professionals over te laten, en wat ons uitgebreide dienstenpakket precies omvat.

Lees verder om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen je online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen en je merk te laten stralen in de wereld van social media!

Voordelen social media beheer

Tijd besparen

Laten we eerlijk zijn, het creëren van aantrekkelijke content, het plannen van berichten en het reageren op reacties en berichten is tijdrovend. Door ons in te schakelen, bespaar je waardevolle uren die je kunt besteden aan andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

Consistente aanwezigheid

Een consistente aanwezigheid op social media is essentieel voor merkherkenning en klantbetrokkenheid. We zorgen ervoor dat je profielen actief blijven met regelmatige en relevante updates.

Expertise en creativiteit

Ons team van social media experts en creatieve geesten weet precies hoe ze jouw merk het beste kunnen presenteren. We ontwikkelen boeiende content die de aandacht trekt en betrokkenheid stimuleert.

Groei je publiek

Met onze strategieën voor social media groei vergroten we je volgersaantallen en zorgen we voor een groter bereik. Dit betekent meer potentiële klanten voor jouw bedrijf!

Wat doen we dan precies?

Content creatie

We ontwerpen en maken aantrekkelijke posts, afbeeldingen en video’s die jouw merkverhaal vertellen en je publiek boeien.

Planning en scheduling

We stellen een contentkalender op en plannen berichten op de meest optimale tijden om je bereik te maximaliseren.

Community management (optioneel)

We reageren snel op reacties en berichten, bouwen relaties op met je publiek en zorgen voor een positieve online ervaring.

Analyse en optimalisatie

We volgen de prestaties van je social media accounts, analyseren gegevens en passen onze strategieën aan voor continue groei.

Klaar om te beginnen?

Waar wacht je nog op? Laat ons je helpen je social media aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we je kunnen ondersteunen.

Je verdient een sterke, consistente en effectieve social media aanwezigheid. Laten we samenwerken om dat te bereiken!

Veel gestelde vragen (FAQ)

Hoeveel tekens omvat een social media bericht?

Een social media post hoort nooit langdradig te zijn, integendeel. Social media is gericht op interactie en daarom adviseren wij voor Facebook om het bericht zeker niet langer te maken dan 80 tekens. De ideale lengte is met 40 tekens nog een stuk korter, maar uiteraard is dat geen exacte wetenschap. Op LinkedIn beperkt u de lengte van het bericht best tot 25 tekens. Op X, voorheen twitter is de ideale lengte circa 40 tekens.

                                                                                tekens

Kan u mijn social mediakanaal de eerste keer professioneel inrichten?

Uiteraard is dat geen enkel probleem. Het inrichten bevat het opmaken van de grafische elementen, zoals foto’s en profielfoto’s, maar ook het schrijven van wervende (korte) teksten voor op het betreffende profiel. Uiteraard wordt hierbij ook aandacht besteed aan het invoeren van bedrijfsgegevens en contactgegevens.

Vraag ons gerust om de mogelijkheden wat betreft de diverse kanalen.

                                                                             inrichten

Ik heb geen idee wat ik moet posten. Hoe start ik ermee?

Wanneer u echt geen idee heeft van mogelijke berichten, kunnen onze medewerkers een sociale media strategie of volledige content strategie op maat uitwerken. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers.

post

Welke foto’s worden gebruikt bij de berichten?

De foto’s zijn bij voorkeur originele foto’s die door een fotograaf zijn gemaakt. Hiermee kunnen wij u zeker helpen en er zo voor zorgen dat uw content nog beter presteert. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers.

In de andere gevallen zullen we na uw goedkeuring gebruikmaken van gratis of betalende stockfoto’s. Hou hierbij rekening met de geldende copyright regels, zodat u hiertegen geen inbreuken begaat. Probeer in elk geval de a-typische stockfoto’s te vermijden met de te witte tanden, te afgeborstelde maatpakken, etcetera. Zorg voor een natuurlijke uitstraling voor uw bedrijf.

                                                                                   foto

Hoe verloopt de planning van de berichten?

We gebruiken hiervoor speciale software die uw berichten zal posten via een vastgestelde planning. Wanneer dat precies is, bespreken we samen. Misschien heeft u al een planning op maat van uw bedrijf en dan nemen we die over.

Mocht u nog geen planning hebben, kunnen we u helpen met de uitbouw van een contentstrategie en contentkalender op maat. Contacteer ons hiervoor vrijblijvend.

planning

Onze social media beheerpakketten

Basic

Ideaal om te starten
 • 1 social mediakanaal naar keuze
 • 1 – 2 beknopte berichten per week
 • Ondersteuning kantooruren
 • Bijstand van onze coaches (e-mail)
 • Maandelijkse rapportage (e-mail)

Premium

Meest gekozen door zelfstandigen en KMO’s
 • 2 social mediakanalen naar keuze
 • 2 – 4 berichten per week
 • Ondersteuning kantooruren
 • Bijstand van onze coaches (e-mail)
 • Maandelijkse rapportage (e-mail)

Premium+

Verhoog uw online positie
 • 3 social mediakanalen naar keuze
 • 4 – 6 berichten per week
 • Ondersteuning kantooruren
 • Bijstand van onze coaches (e-mail)
 • Maandelijkse rapportage (e-mail)

Pin It on Pinterest