Social Media Beheer

Meer dan een post zonder likes!

Sociale media zit vandaag de dag ingebakken in onze maatschappij en zorgt voor (gratis) zichtbaarheid voor uw bedrijf. Toch kan het aanmaken van content en het plaatsen van berichten op uw sociale media best een uitdaging vormen. 

U moet immers niet alleen de content zelf aanmaken, maar ook de tijd nemen om uw berichten te plaatsen op de diverse sociale kanalen als Facebook, LinkedIn en Instagram. Precies daar wringt het schoentje en loopt het bij veel drukbezette ondernemers mis. Total Media Concepts kan u hierbij assisteren. We zetten uw account op, richten deze volledig in op conversie en stellen een maandelijkse content kalender op maat op.

social media

Professionele begeleiding gewenst?

Wij begeleiden u van A tot Z in uw acties op en rond sociale media.

Onze marketingspecialisten staan u graag bij in de wondere wereld van sociale media.

Ja, bezorg mij meer informatie aub!

  Onze social media beheerpakketten

  Basic

  Ideaal om te starten
  • 1 social mediakanaal naar keuze

  • 1 – 2 beknopte berichten per week

  • Ondersteuning kantooruren

  • Bijstand van onze coaches (e-mail)

  • Maandelijkse rapportage (e-mail)

  Premium

  Meest gekozen door zelfstandigen en KMO’s
  • 2 social mediakanalen naar keuze

  • 2 – 4 berichten per week

  • Ondersteuning kantooruren

  • Bijstand van onze coaches (e-mail)

  • Maandelijkse rapportage (e-mail)

  Premium+

  Verhoog uw online positie
  • 3 social mediakanalen naar keuze

  • 4 – 6 berichten per week

  • Ondersteuning kantooruren

  • Bijstand van onze coaches (e-mail)

  • Maandelijkse rapportage (e-mail)

  Veel gestelde vragen (FAQ)

  Hoeveel tekens omvat een social media bericht?

  Een social media post hoort nooit langdradig te zijn, integendeel. Social media is gericht op interactie en daarom adviseren wij voor Facebook om het bericht zeker niet langer te maken dan 80 tekens. De ideale lengte is met 40 tekens nog een stuk korter, maar uiteraard is dat geen exacte wetenschap. Op LinkedIn beperkt u de lengte van het bericht best tot 25 tekens. Op twitter is de ideale lengte circa 40 tekens.

                                                                                  tekens

  Kan u mijn social mediakanaal de eerste keer professioneel inrichten?

  Uiteraard is dat geen enkel probleem. Het inrichten bevat het opmaken van de grafische elementen, zoals foto’s en profielfoto’s, maar ook het schrijven van wervende (korte) teksten voor op het betreffende profiel. Uiteraard wordt hierbij ook aandacht besteed aan het invoeren van bedrijfsgegevens en contactgegevens.

  Vraag ons gerust om de mogelijkheden wat betreft de diverse kanalen.

                                                                               inrichten

  Ik heb geen idee wat ik moet posten. Hoe start ik ermee?

  Wanneer u echt geen idee heeft van mogelijke berichten, kunnen onze medewerkers een sociale media strategie of volledige content strategie op maat uitwerken. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers.

  post

  Welke foto’s worden gebruikt bij de berichten?

  De foto’s zijn bij voorkeur originele foto’s die door een fotograaf zijn gemaakt. Hiermee kunnen wij u zeker helpen en er zo voor zorgen dat uw content nog beter presteert. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers.

  In de andere gevallen zullen we na uw goedkeuring gebruikmaken van gratis of betalende stockfoto’s. Hou hierbij rekening met de geldende copyright regels, zodat u hiertegen geen inbreuken begaat. Probeer in elk geval de a-typische stockfoto’s te vermijden met de te witte tanden, te afgeborstelde maatpakken, etcetera. Zorg voor een natuurlijke uitstraling voor uw bedrijf.

                                                                                     foto

  Hoe verloopt de planning van de berichten?

  We gebruiken hiervoor speciale software die uw berichten zal posten via een vastgestelde planning. Wanneer dat precies is, bespreken we samen. Misschien heeft u al een planning op maat van uw bedrijf en dan nemen we die over.

  Mocht u nog geen planning hebben, kunnen we u helpen met de uitbouw van een contentstrategie en contentkalender op maat. Contacteer ons hiervoor vrijblijvend.

  planning

  Geen tijd, zin of onvoldoende kennis van sociale media? Laat het niet aan uw hart kom in contact met een van onze experts ter zake.

  Pin It on Pinterest