WordPress WooCommerce webshop

Met WooCommerce kan iedereen snel, eenvoudig en betaalbaar aan de slag met e-commerce en een eigen webshop opstarten.

WooCommerce is een open-source e-commerceplatform dat is ontworpen als een plugin voor het populaire contentmanagementsysteem WordPress. Met WooCommerce kan je WordPress-website eenvoudig worden omgezet in een volledig functionerende online winkel.

Met WooCommerce kan je eenvoudig producten toevoegen, prijzen instellen, verzendopties beheren en betalingsgateways integreren om betalingen van klanten te ontvangen. Het biedt ook een breed scala aan functies en extensies om de functionaliteit van de winkel verder uit te breiden, zoals het toevoegen van productbeoordelingen, kortingscodes, upselling en cross-selling opties.

Dankzij de populariteit van WordPress en de uitgebreide ondersteuning door ontwikkelaars, is WooCommerce een van de meest gebruikte e-commerceplatforms ter wereld geworden. Het is zeer aanpasbaar en biedt talloze opties om de online verkoop van zowel fysieke als digitale producten te beheren en te optimaliseren.

WooCommerce biedt vele voordelen!

Maatwerk webshop

WooCommerce kan gebruikt worden met een standaard thema en zo jouw producten weergeven of je kiest voor een ontwerp op maat ontwikkeld door Total Media Concepts.

Extensies

Standaard beschikt WooCommerce over een vrij complete functionaliteit voor het beheer van producten en bestellingen. Toch kan je via gratis en betalende extensies nog veel meer.

Gebruiksvriendelijk

Zelf bestellingen en producten opvolgen en beheren is geen probleem dankzij WooCommerce. Het systeem is veelzijdig en snel aan te leren. Geen steile leercurve, maar snel online verkopen!

Betaalbaar

Een op maat geschreven webshop is erg duur en blijft dat ook wanneer nieuwe functies nodig zijn. WooCommerce is snel klaar voor gebruik en kan aangepast worden waar nodig.

Wat kost een webshop met WooCommerce?

De kosten voor het bouwen en beheren van een webshop op basis van WooCommerce kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn enkele belangrijke kostenposten om in gedachten te houden:

  1. Webhosting: Om een website op te zetten, heeft u webhosting nodig. De kosten van webhosting variëren afhankelijk van het hostingplan dat u kiest, de grootte van uw website en de verkeersbelasting die uw website zal hebben.
  2. Domeinnaam: U moet ook een domeinnaam registreren voor uw webshop. De kosten voor het registreren van een domeinnaam variëren afhankelijk van de extensie die u kiest (bijvoorbeeld .nl, .com, .eu, etc.).
  3. Thema: WooCommerce maakt gebruik van een thema voor de presentatie van de producten. Afhankelijk van de gewenste lay-out kan dit snel oplopen qua kosten. Hoe meer aanpassingen op maat, hoe meer het ontwerp zal kosten.
  4. Extensies: WooCommerce biedt veel gratis en betaalde extensies om uit te kiezen om de functionaliteit van uw webshop uit te breiden. De kosten van betaalde extensies variëren afhankelijk van de functionaliteit en de leverancier.
  5. Ontwikkeling en onderhoud: De kosten voor het ontwikkelen van een webshop op basis van WooCommerce kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de webshop. Het onderhoud van een webshop is ook een doorlopende kostenpost die u in gedachten moet houden.

Kortom, de totale kosten voor het bouwen en beheren van een webshop op basis van WooCommerce kunnen variëren afhankelijk van jouw wensen en vereisten. De denken graag met je mee en zijn benieuwd naar jouw project! Maak vrijblijvend een afspraak!

Wat is steeds inbegrepen?

N

Webshop op maat gepersonaliseerd

N

Advies payment provider

N

Ondersteuning na oplevering

N

Ervaring en expertise in e-commerce

N

Basis handleiding werking

Pin It on Pinterest