Reeds uitgevoerde projecten

Een aantal door ons uitgevoerde projecten kan je hieronder bekijken. Ook interesse in een goede website, een prachtige huisstijl of een wervelende marketing campagne? Kom kennismaken met ons!

referenties tamtam website

Tam Tam Consulting

eqs

EQS Pro-Rent

peter_bevers

Dakwerken Peter Bevers

growcoaching

GrowCoaching

referenties Avenue Fashion Website

Avenue Fashion

referenties Hof ter Vliet Website

Hof ter Vliet

Wat onze klanten zeggen

Total Media Concepts gaat voor een persoonlijke en doorgedreven klantenservice. Hieronder enkele ervaringen van onze klanten. Wil jij ook ervaren hoe wij onze lat net ietsje hoger leggen dan andere bureau's, contacteer ons!

Van bij de start (ergens 2016-2017) heb ik Nick ervaren als een gedreven, gepassioneerde en empathische ondernemer. Hij luistert naar wat je als klant nodig hebt en zet daarrond een bijzonder professioneel kader uit. Hij zoekt mee en weet zo de klant te bedienen. De samenwerking met Nick gaat veel verder dan het droog bouwen van een website. Het gaat om de ondernemer, ik dus, achter de website. Op die manier komen creaties tot stand die professioneel een zeer hoge waarde hebben én waarbij de persoonlijkheid van de ondernemer terug te vinden is. Dat is een bijzonder talent. Daarnaast staat Nick steeds paraat met raad en daad. De samenwerking is van bij de start helder en transparant. Zowel de voorbereiding, de opbouw als de nazorg van een website (en alle bijhorende plug-ins) worden met de hoogste kwaliteit verzorgd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een duurzame samenwerking resulteert in 3 succesvolle websites.

Elke Coorens

Intellectum BV

Pin It on Pinterest