Webdesign

Website laten maken in vertrouwen?

Een kwalitatieve, professionele website of webshop

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen of vernieuwen van je huidige website? Een goede website wint meteen vertrouwen bij je bezoekers en biedt meer kan op conversie. Laat je andere marketingacties renderen dankzij je website!

Total Media Concepts is gespecialiseerd in open source WordPress webdesign. Dankzij dit open Content Management Systeem kan je zelf eenvoudig je eigen website beheren en aanpassen.

We nemen je wensen en vereisten ter hand en bouwen hiermee een prachtige website die ook op het vlak van technische SEO volledig voldoet aan de hedendaagse normen.

Een goede website is geoptimaliseerd voor Google en laadt snel in.  Wanneer de website klaar is, kan je rekenen op de nodige ondersteuning en desgewenst een opleiding in het gebruik. Handig toch! Hieronder een overzicht van onze kernwaarden.

webdesign

Waaraan hechten we veel belang?

Professionele vormgeving

Een kwalitatieve website straalt vertrouwen uit met een consistente look en feel die is afgestemd op je eigen huisstijl. Een 1ste indruk krijgt immers geen 2de kans.

Maatwerk als standaard

Je bedrijf heeft een eigen identiteit en jijzelf ook. Daarom is een website bij ons steeds maatwerk. Het einresultaat: een unieke website op maat!

Voldoet aan de huidige normen

We bouwen een website steeds met de moderne marketingtrends in het achterhoofd. Zo houden we niet alleen Google tevreden, maar ook je bezoekers.

Alles in nauw overleg

Vanaf het eerste gesprek, tot de finale oplevering doen we alles in nauw overleg. Zo kan je op beide oren slapen en is de website bij oplevering volledig naar wens!

Pin It on Pinterest