Webdesign

Alles start tegenwoordig online en toch heb nog altijd maar één kans op een eeste indruk! Daarom is het erg belangrijk dat de website van jouw bedrijf professioneel en vertrouwd overkomt bij potentiële klanten. Lees hieronder hoe we te werk gaan.

Niet alleen het carrosserie, maar ook onder de motorkap moet alles op orde zijn!

Professionele websites & webshops

Look & Feel

Op basis van de uitgezette strategie zal een lay-out op maat worden opgemaakt die jouw wensen en vereisten omzet in een hedendaagse, moderne, maar bovenal professionele website. Jouw nieuwe website wordt opgemaakt volgens de hedendaagse normen voor websites.

Ervaren webdevelopers

Total Media Concepts heeft +10 jaar ervaring in WordPress webdesign op maat. Door deze jarenlange ervaring weten we ook zeer goed welke plugins we kunnen installeren en hoe we bepaalde zaken het best kunnen aanpakken.

marketing

Kennismaking

Tijdens het intake / kennismaking gesprek overlopen we samen de wensen en vereisten voor jouw nieuwe website. Hierbij houden we rekening met de gewenste look & feel alsook de technische functie die aanwezig dienen te zijn.

We leggen ook een planning vast waarbij we afstemmen wanneer wat dient aangeleverd dient te worden.

Webdesign

Wanneer we starten met de opmaak van jouw nieuwe website, bouwen we eerst de homepagina en twee detailpagina’s. Die dienen als basis om de website verder op te bouwen. Wanneer we deze klaar hebben, maken we een afspraak voor de eerste oplevering.

Tijdens die afspraak bij ons op kantoor bespreken we de lay-out.

Ontwikkeling

Waar we in de fase van het design nog enkel de focus hadden liggen op de look & feel van de website, starten met de functionaliteit, zodat de website en grondig tests voor de oplevering van jouw nieuwe website.

Hoe lang deze fase zal duren, hangt af van de complexiteit. We geven een zo realistisch mogelijke schatting van de doorlooptijd.

Oplevering

Wanneer de website klaar is, maken we een afspraak om samen de website door te nemen en de werking ervan aan te leren, zodat je zelf eenvoudig teksten en foto’s kan aanpassen.

Website klaar? Na jouw formele goedkeuring, plaatsen we deze live. Ook na oplevering kan je uiteraard steeds bij ons terecht.

Onze kernwaarden

Professionele vormgeving

Een kwalitatieve website straalt vertrouwen uit met een consistente look & feel die is afgestemd op je eigen huisstijl. Maatwerk als standaard!

Maatwerk als standaard

Je bedrijf heeft een eigen identiteit en jijzelf ook. Daarom is een website bij ons steeds maatwerk. Het einresultaat: een unieke website op maat!

Voldoet aan de huidige normen

We bouwen een website steeds met de moderne marketingtrends in het achterhoofd. Zo houden we niet alleen Google tevreden, maar ook je bezoekers.

Alles in nauw overleg

Vanaf het eerste gesprek, tot de finale oplevering doen we alles in nauw overleg. Zo kan je op beide oren slapen en is de website bij oplevering volledig naar wens!

Pin It on Pinterest