Webdesign op maat

U bent op zoek naar een nieuwe website / webdesign op maat, maar ziet de bomen door het bos niet meer? Dat is heel begrijpelijk! Er zijn immers veel aanbieders en het vergelijken van offertes voor webdesign is vaak een moeilijke klus. Niet alleen zijn er verschillen in systemen, werkwijze, maar vooral in prijzen.

Total Media Concepts gelooft niet in standaard pakketten of copy/paste websites. Bij ons krijgt u een eerlijke prijs, een kwalitatieve opleiding met documentatie en een deftige ondersteuning, ook na de kantooruren. Bovendien kan u zelf aanpassingen aan uw eigen website uitvoeren.

Open Source webdesign

Daarnaast werken wij overtuigd met open source software en binden u niet met wurgcontracten. Wij binden u volledig op basis van klanttevredenheid en uw eigen overtuiging dat we een meetbare meerwaarde bieden voor uw bedrijf. Dat we uitsluitend op maat websites bouwen, wil bovendien niet zeggen dat u zich blauw hoeft te betalen. Een nieuwe website voor zelfstandigen en KMO’s hoeft echt geen 10.000 euro te kosten! Wij bekijken uw project op een open en constructieve wijze en doen u een gepast voorstel voor een maatwerk website met een open source beheersysteem dat u toelaat om op elk moment zelf aanpassingen uit te voeren aan uw website.

Een nieuwe website: betaalbaar, schaalbaar in de toekomst, met betrouwbare ondersteuning en zelf aanpasbaar!