Grafisch ontwerp

Next-level bedrijfscommunicatie

Een sterk merk, het halve werk!

Creatief grafisch ontwerp zorgt voor een krachtige en professionele uitstraling en onze twee grafische vormgevers staan te popelen om jouw bedrijf in de picture te zetten.

Ons team werkt volledig op maat van jouw wensen, je doelpubliek en andere factoren die jouw bedrijf uniek maken. Een huisstijl kan door ons worden uitgewerkt als een losstaand iets of als onderdeel van een compleet marketingplan.

Wij begeleiden je in de kleurenkeuze, de tone of voice, lettertypes en dergelijke meer. Daarna maken we de grafische elementen aan, zoals logo, visitekaartjes, briefpapier, onderleggers, give-aways, … 

Tot slot stellen we ook een huisstijlgids op. Zo ben jij zeker van een consistente presentatie van jouw merk / bedrijf in alle marketing uitingen.

branding grafisch design

Sterk grafisch ontwerp voor jouw merk…

Professionele huisstijl

Een huisstijl is de combinatie van alle grafische elementen die jouw unieke bedrijfsstijl vormen. Denk bijvoorbeeld aan logo, kleuren, lettertypes, beeldmerk, woordmerk, …

Professioneel logo ontwerp op maat

Een sterk logo valt meteen op bij potentiële klanten en zorgt voor een gevoel van vertrouwen. Je krijgt maar een kans om een goede eerste indruk te maken!

Visitekaartjes die indruk maken

Zelfs in het digitale tijdperk zijn visitekaartjes niet weg te denken. Een visitekaartje is nog steeds een nuttige tool in zakelijke omgevingen. We ontwerpen ze op maat.

Briefpapier voor print of schrijven

Goedkoper afdrukken met op maat gemaakt briefpapier en een standaard zwart-wit laserprinter. Of gebruik je briefpapier voor notities? Val op met een uniek ontwerp.

Onderleggers en give aways

Je eigen onderlegger in je huisstijl? Ook dat draagt bij aan de herkenbaarheid van je merk / bedrijf. Ook andere give-aways kunnen wij ontwerpen op maat.

Vacture ontwerp voor drukwerk

Een gedrukte vacature in een magazine of krant is nog steeds een doeltreffende manier om personeel te werven. Een grafisch sterke vacature spring eruit.

Reclameborden en panelen op maat

Een sterk grafisch reclame bord- of paneel valt op en draagt bij aan de werving van nieuwe klanten en de herkenbaarheid van je merk. Wij ontwerpen op maat!

Bedrijfskleding op maat ontworpen

Samen met onze partner hebben we een fijne samenwerking. Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp en zij staan in voor de afwerking van de kleding.

Pin It on Pinterest