Grafisch ontwerp

Een krachtig logo en bijbehorende huisstijl zorgen voor een goede eerste indruk bij potentiële klanten, maar dat is niet alles! Een professionele huisstijl zorgt er ook voor dat men jouw merk sneller zal vertrouwen. Grafisch ontwerp is dus van groot belang!

De eerste indruk maakt het verschil!

Logo laten maken?

We helpen je graag met het correct presenteren van jouw bedrijf dankzij een krachtig logo op maat. Ook je bestaande logo laten opfrissen door onze grafische vormgevers behoort tot de mogelijkheden. We maken steeds een aantal ontwerpen die vervolgens bijgestuurd kunnen worden en dankzij een korte briefing vooraf komen we zo tot het gewenste resultaat.

Een huisstijl laten ontwerpen?

Een huisstijl staat voor de complete representatie van jouw bedrijf en bevat onder meer grafische elementen, lettertypes, kleurenkeuze en een eigen huisstijlgids. Daarnaast werken we je huisstijl uit in diverse elementen zoals visitekaartjes, briefpapier, elementen voor je website en dergelijke meer. Volledig op maat van jouw specifieke wensen!

marketing

Sterk grafisch ontwerp voor jouw merk…

Professionele huisstijl

Een huisstijl is de combinatie van alle grafische elementen die jouw unieke bedrijfsstijl vormen. Denk bijvoorbeeld aan logo, kleuren, lettertypes, beeldmerk, woordmerk, …

Professioneel logo

Een krachtig logo valt meteen op bij potentiële klanten en zorgt voor een gevoel van vertrouwen. Je krijgt maar een kans om een goede eerste indruk te maken! Maak een goede indruk!

Visitekaartjes

Zelfs in het digitale tijdperk zijn visitekaartjes niet weg te denken. Een visitekaartje is nog steeds een nuttige tool in zakelijke omgevingen. We ontwerpen ze op maat.

Briefpapier

Goedkoper afdrukken met op maat gemaakt briefpapier en een standaard zwart-wit laserprinter. Of gebruik je briefpapier voor notities? Val op met een uniek ontwerp.

Onderleggers en give aways

Je eigen onderlegger in je huisstijl? Ook dat draagt bij aan de herkenbaarheid van je merk / bedrijf. Ook andere give-aways kunnen wij ontwerpen op maat.

Vacture ontwerp voor drukwerk

Een gedrukte vacature in een magazine of krant is nog steeds een doeltreffende manier om personeel te werven. Een grafisch sterke vacature spring eruit.

Reclameborden en panelen op maat

Een sterk grafisch reclame bord- of paneel valt op en draagt bij aan de werving van nieuwe klanten en de herkenbaarheid van je merk. Wij ontwerpen op maat!

Bedrijfskleding op maat ontworpen

Samen met onze partner hebben we een fijne samenwerking. Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp en zij staan in voor de afwerking van de kleding.

Pin It on Pinterest