Strategie

Strategie is de basis voor elk nieuw digitaal project dat we opstarten. Wat is het doel van je toekomstige website? Wat en vooral wie wil je bereiken met nieuwe marketingcampagnes via bijvoorbeeld Google Ads of Meta Ads (Facebook & Instagram)? Samen zoeken we dat uit!

Onderneem de juiste acties om verder te groeien!

Hoe we werken

Kennismakingsgesprek

We maken een afspraak waarbij we jouw uitdagingen, technische en inhoudelijke wensen en vereisten oplijsten en kennismaken met jouw onderneming. Wat is je bedrijfsactiviteit, wie is je doelgroep, wat zijn je doelen voor de toekomst en hoe zal je bedrijf eruit zien binnen 5 jaar? Tijdens het eerste gesprek stellen we ook een SWOT-analyse op, zodat we alle sterke en minder sterke punten kunnen documenteren en hieruit een analyse kunnen maken.

marketing
marketing

Analyse

Tijdens het kennismakingsgesprek vergaren we de nodige informatie om een grondige analyse op te maken van je project.

Actieplan

Na de analyse stellen we een actieplan op waarbij we de uitgedachte strategie omzetten in concrete acties die we kunnen uitvoeren en zo jouw wensen en vereisten vertalen in een marketingstrategie op maat.

Planning & feedback

Bij Total Media Concepts houden we van duidelijke afspraken en communicatie. Om jouw project tot een goed einde te brengen, maken we meteen praktische afspraken rond de aanlevering van materialen zoals foto’s, teksten en andere zaken. Een vlotte uitwisseling van gegevens tussen jouwzelf en ons is een basisvereiste om tot resultaat te komen.

Projectmatige analyse

Wanneer onze eerste analyse duidelijk maakt dat bepaalde aspecten nog diepgaander bekeken moeten worden, schakelen we desgewenst over op een diepgaande, projectmatige analyse. 

Hiervoor maken we graag een offerte op maat.

Marketing Audit

Heb je twijfels bij je huidige website of marketing kanalen? Vraag dan een complete, grondige marketing audit op maat aan. Hierbij leggen we de loep op jouw huidige marketingsituatie.

Hiervoor maken we steeds een offerte op maat.

Dankzij een gezonde strategie…

Bereik je meer klanten

Groeit je bedrijf

Haal je hogere omzetten

Maak je meer winst

Pin It on Pinterest