Overschakelen op WordPress 

WordPress is het populairste Content Management Systeem (CMS) ter wereld en dat heeft zo zijn redenen. Natuurlijk is overschakelen een grote stap, maar onze experts kunnen je hierbij zeker helpen.

WordPress is een open-source contentmanagementsysteem (CMS) dat oorspronkelijk werd gelanceerd in 2003. Het is uitgegroeid tot een van de meest populaire platforms voor het bouwen en beheren van websites en blogs. Met zijn intuïtieve interface, flexibiliteit en uitgebreide functionaliteit heeft WordPress de manier waarop mensen online content publiceren en beheren drastisch veranderd.

Wat WordPress onderscheidt, is de gebruiksvriendelijkheid. Zelfs mensen zonder technische kennis kunnen met WordPress aan de slag en zelf hun eigen website beheren. Het biedt een brede selectie van thema’s, waarmee we het uiterlijk en de functionaliteit van de website kunnen aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Door de jaren heen heeft WordPress enorme bekendheid verworven en wordt het wereldwijd gebruikt door individuen, bedrijven, non-profitorganisaties en zelfs grote media-uitgevers. Het wordt geschat dat WordPress momenteel ongeveer 40% van alle websites op internet aandrijft. Deze populariteit is te danken aan de veelzijdigheid en aanpasbaarheid van het platform, waardoor het geschikt is voor allerlei soorten websites, van eenvoudige persoonlijke blogs tot complexe e-commerceplatforms.

Kortom, WordPress heeft een enorme impact gehad op de manier waarop mensen online content beheren en heeft zich gevestigd als een krachtig en toegankelijk CMS dat wereldwijd wordt erkend en gebruikt.

 

Waarom overschakelen naar WordPress?

Is jouw website nog geschreven in HTML, PHP of gebruik je een ander platform zoals Wix, Joomla of Drupal? We maken voor jou een moderne website in WordPress met de nieuwste technieken en best practices. Met meer dan tien jaar ervaring in webdesign, technische SEO, grafische vormgeving en copywriting kan ons team van experts jou zeker helpen hierbij.

Wanneer je niet meer tevreden bent over je huidige website dan zal je die ook niet snel meer aanpassen, updaten en nieuwe content toevoegen. Hierdoor zal je website positie in de Google Zoekresultaten steeds verder afzakken en zullen potentiële klanten al snel afhaken. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Dankzij de WordPress websites die wij bouwen, kan je de draad weer oppikken en je website zelf beheren.

Waarop kan je rekenen?

In-house expertise

Aangezien wij alles in eigen beheer kunnen verzorgen, moet je geen beroep doen op talloze bedrijven en freelancers om tot resultaat te komen. Dankzij +10 jaar ervaring, kan je op beide oren slapen.

Steeds op maat

Wij werken voor ieder project op maat, zowel op strategisch als op grafisch vlak. Hierdoor krijgt jouw project meteen eigenheid en dat is echt wel broodnodig om je te onderscheiden van de rest.

Technische SEO

Een mooie website is leuk, maar niet voldoende om ook te scoren in Google. Hiervoor focussen wij op technische SEO, zodat de benodigde basis zeker vanaf het begin aanwezig is.

Support op maat

Contacteer onze supportafdeling eenvoudig en snel via e-mail of telefoon. Elke werkdag van 9u tot 17u. Onze monitoring gaat buiten de kantooruren gewoon verder. Zo kan je gerust zijn!

Overstappen naar WordPress is niet zo moeilijk, mits je de nodige ondersteuning krijgt van mensen die het CMS door en door kennen. Onze experts kennen WordPress zeer goed en hebben er jarenlange ervaring mee. Hierdoor is overstappen van Joomla, Drupal, Wix, Prestashop en anderen naar WordPress eenvoudiger dan ooit. Om alles soepel te laten verlopen, stellen we vooraf een migratieplan op en maken een inventaris van de content. Vervolgens maken we schema op voor het indelen van de nieuwe website en starten we met de bouw ervan.

Pin It on Pinterest