Blog

Wil u beter gevonden worden op internet? Daar zijn verschillende tips voor. Vandaag hebben we het over de paginatitels van jouw webstek. U moet bij SEO uitgaan van het gebruiksgemak voor de bezoeker. Als u dit in  het achterhoofd houdt, weet u hoe Google uw website zal indexeren en vervolgens ranken.

Wees duidelijk

De paginatitel is de aandachtstrekker of zou dit minstens moeten zijn! Zorg dat je bezoekers meteen weten waarover de pagina of het bericht gaat. Dit zal zorgen voor meer trafiek op uw website en dus al leiden tot een betere ranking op zich. Het zoekwoord dat specifiek voor deze pagina werd gekozen moet niet alleen terugkomen in de URL, maar ook in de titel. Ook de volgorde is een belangrijke pijler in de weging van de paginatitel. Het eerste woord heeft een grotere waarde dan het tweede.

Inspireer

Een inspirerende titel zet aan om verder te lezen, net zoals in de magazines. Mensen zullen langer op uw website vertoeven, meer informatie raadplegen en dus ook een beter beeld krijgen van uw bedrijf of organisatie. Een hogere Click Through Rate (CTR) zal ook weer gaan leiden tot een hogere ranking. Met andere woorden, zorg dat de vlag de lading dekt!

Optimaliseer

Optimaliseren van websites voor zoekmachines vergt heel wat technische kennis, inzicht en bovenal ervaring. Zorg dat u hierin mee bent of laat u bijstaan door onze specialisten. Wij kunnen uw website optimaliseren voor Google en u zo een hogere ranking in Google bezorgen.

Pin It on Pinterest

Share This