Een webshop laten maken in Antwerpen

Jouw betrouwbare partner in webdesign Antwerpen

Professionele websites op maat

Overweeg je om je producten of diensten online te verkopen en zoek je naar een professioneel webdesignbureau in Antwerpen? Bij Total Media Concepts hebben we de ervaring en expertise om je te helpen. We hebben al met tal van ondernemers samengewerkt. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een betaalbare en professioneel ogende webshop te hebben.

Onze focus ligt op het ondersteunen van gedreven ondernemers en KMO’s bij hun groei door middel van slimme marketing. Als je klaar bent om de wereld van e-commerce te betreden, is het essentieel om goed vindbaar te zijn op internet. Maar laten we eerlijk zijn, goed gevonden worden op Google is geen eenvoudige taak. Het vereist voortdurende inspanning en onderhoud.

marketing

Op zoek naar een partner voor jouw nieuwe webshop in Antwerpen? Wij staan klaar om je te helpen!

De marketingwereld kan soms ontmoedigend zijn. Niet alleen kunnen de kosten hoog oplopen, maar er wordt ook vaak onduidelijke informatie verkocht. Offertes kunnen verwarrend zijn. Daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Wij spreken jouw taal en vermijden zoveel als mogelijk vakjargon wanneer we met jou praten.

Total Media Concepts is jouw partner in digitale marketing:

 1. Wij bouwen jouw nieuwe webshop volgens de nieuwste en beste methoden.
 2. We optimaliseren jouw website voor zoekmachines zoals Google.
 3. Jouw webshop is toegankelijk vanaf elk apparaat, inclusief mobiele telefoons.
 4. Je hebt geen technische voorkennis nodig om jouw webshop te beheren.
 5. Wij geven je vooraf duidelijke prijsinformatie.
 6. We luisteren actief naar jouw verhaal en willen samen met jouw bedrijf laten groeien.
 7. Ons team is gemakkelijk bereikbaar en staat altijd voor je klaar!

Wij hanteren een andere, maar effectieve aanpak!

Het ontwikkelen van een website of webshop volgens bewezen strategieën en beste praktijken is geen eenvoudige taak. Laat je niet verleiden door bedrijven die beloven dat je meteen de nummer één positie in Google zult bereiken, want dit kan niemand garanderen. Bovendien past Google regelmatig haar algoritmen aan, wat de ranking van websites kan beïnvloeden. Wees ook voorzichtig met aanbiedingen die te mooi lijken om waar te zijn, want een goed presterende webshop kan niet worden gebouwd voor een paar honderd euro.

Een effectieve en converterende webshop vereist specifieke kennis en inzichten, die niet vanzelf komen maar een investering in tijd en geld vergen. Bij Total Media Concepts werken we samen met een team van experts, waaronder marketeers, strategen, ontwerpers, fotografen, ontwikkelaars en UX-specialisten, om jouw webshop op te bouwen.

Het ontwikkelen van een hoogwaardige webshop is een arbeidsintensief proces, vergelijkbaar met een ambacht. Daarbij moeten alle elementen perfect op elkaar aansluiten, inclusief betrouwbare en snelle hosting, uitgebreide beveiliging en gebruiksvriendelijkheid die gericht is op conversie.

Waaraan voldoet een effectieve webshop?

Een effectieve webshop moet aan verschillende voorwaarden voldoen, maar de belangrijkste zijn:

 1. Gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om gebruikers tot actie aan te zetten.
 2. Eenvoudige aanpassing zonder technische kennis.
 3. Mobielvriendelijkheid en comfort voor mobiele gebruikers.
 4. Technische optimalisatie en SEO zijn cruciaal voor jouw succes als online verkoper.

Als je overweegt om een webshop in Antwerpen te laten maken, kies dan voor Total Media Concepts. Wij zijn een full-service internetbureau met jarenlange ervaring en wij streven altijd naar kwaliteit, geen compromissen!

Daag ons uit met jouw project en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek!

Waarom Total Media Concepts?

 • Ontdek de kracht van onze professionele en betaalbare webshops.
 • Wij bouwen webshops met expertise in Search Engine Optimization (SEO)
 • Bij ons staat de klant centraal, met een persoonlijke aanpak op maat.
 • Onze tarieven zijn transparant en eerlijk.
 • Als een jong en enthousiast bedrijf zijn we vastberaden om ondernemers te helpen groeien. Kies voor ons marketingbureau en geef jouw bedrijf de boost die het verdient!
webdesign

Pin It on Pinterest