Aanpak

Van idee tot potentiële klanten

Total Media Concepts helpt en ondersteunt gemotiveerde ondernemers bij het vinden van de juiste klanten en het genereren van meer omzet via slimme online marketing, krachtige branding en state of art websites en webshops. Al deze oplossingen worden “in-house” ontwikkeld door ons eigen team.

Ons online marketing team werkt je digitale / online strategie uit en zorgt voor een geïntegreerde oplossing! Samen bouwen we de juiste marketingstrategie uit, zodat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst!

aanpak online marketing

Onze werkwijze

Hoe werken? Simpel, transparant en eerlijk!

1. Kennismaking

Voor we starten met de uitwerking van een nieuw marketingproject, stellen we eerst een behoefte-analyse op voor jouw project en nemen we je bedrijf onder de loep. We stemmen af wat je doelen zijn, welke doelgroep je wil bereiken en welke stijl, aanpak en tone of voice je verkiest. Samen vertalen we al deze zaken in een concreet (online) marketingplan met verschillende pijlers. We maken als het ware een blauwdruk voor de uitwerking van je marketingacties zodat je niet schiet met losse flodders. Vanuit deze input maken we een voorstel op maat op.

                                                                                   analyse 

3. Oplevering en terugkoppeling

De eerste oplevering is een spannend moment. Tijdens een korte, maar krachtige meeting bij jou ter plaatse of bij ons op kantoor zullen we de huidige status van je project overlopen. Niet alleen de techniciteit, maar ook de lay-out van de oplossing zal worden besproken en waar nodig, zullen correcties worden uitgevoerd, zodat je project helemaal “eigen” is aan jouw bedrijf. Bij een website bespreken we tevens de mogelijkheden om de vorderingen op te volgen door onze mensen en je eigen team.

                                                                               oplevering

2. Ontwikkeling & uitvoering

Na akkoord en van zodra de blauwdruk, je (online) marketingplan klaar is, zullen we deze samen omzetten in concrete acties. De eerste start wordt genomen voor de volledige uitwerking van je marketingplan. Bij een website zullen we starten met de technische uitbouw, zodat de website performant en stabiel wordt opgebouwd. Ook de eerste versie van de lay-out wordt op dat moment volledig uitgewerkt. Onze copywriter gaat aan de slag om wervende teksten te schrijven.

                                                                                    ontwikkeling

4. Opleiding & opvolging

Wanneer je project wordt opgeleverd, stopt het niet. Onze mensen zullen een handleiding op maat maken van de door jou gekozen oplossing, bijvoorbeeld een website, webshop of andere marketingoplossing. We leren jou of je mensen werken met je nieuwe website, webshop of andere oplossing en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Ook na de oplevering blijven wij middels een betaalbare onderhoudsovereenkomst je project opvolgen en bijsturen, zodat je steeds de juiste hulp krijgt waar nodig. Een professionele SEO-opvolging kan bestaan uit technische SEO ingrepen, inhoudelijke SEO-aanpassingen, maar vaak ook een concurrentie analyse en continue monitoring van belangrijke parameters.

                                                                             opleiding

Pin It on Pinterest