Aanpak

Van idee tot leads

Total Media Concepts helpt en ondersteunt gemotiveerde ondernemers bij het vinden van de juiste klanten en het genereren van meer omzet via slimme online marketing, krachtige branding en state of art websites en webshops. Al deze oplossingen worden “in-house” ontwikkeld door ons eigen team.

Ons online marketing team werkt uw digitale / online strategie uit en zorgt voor een geïntegreerde oplossing! Samen bouwen we de juiste marketingstrategie uit, zodat uw bedrijf klaar is voor de toekomst!

aanpak online marketing

Onze werkwijze

Vraag ons om een concurrentie analyse van uw belangrijkste competitors, zodat u weet welke acties u moet nemen en neem voorsprong op uw concurrenten dankzij het inzetten van slimme marketingacties.

1. Intake gesprek

Voor we starten met de uitwerking van een nieuw marketingproject, stellen we eerst een behoefte-analyse op voor uw project en nemen we uw bedrijf onder de loep. We stemmen af wat uw doelen zijn, welke doelgroep u wil bereiken en welke stijl, aanpak en tone of voice u verkiest. Samen vertalen we al deze zaken in een concreet (online) marketingplan met verschillende pijlers. We maken als het ware een blauwdruk voor de uitwerking van uw marketingacties zodat u niet schiet met losse flodders. Vanuit deze input maken we een voorstel op maat op.

                                                                                   analyse 

3. Oplevering en terugkoppeling

De eerste oplevering is een spannend moment. Tijdens een korte, maar krachtige meeting bij u ter plaatse of bij ons op kantoor zullen we de huidige status van uw project overlopen. Niet alleen de techniciteit, maar ook de lay-out van de oplossing zal worden besproken en waar nodig, zullen correcties worden uitgevoerd, zodat uw project helemaal “eigen” is aan uw bedrijf. Bij een website bespreken we tevens de mogelijkheden om de vorderingen op te volgen door onze mensen en uw eigen team.

                                                                               oplevering

2. Ontwikkeling & uitvoering

Na akkoord en van zodra de blauwdruk, uw (online) marketingplan klaar is, zullen we deze samen omzetten in concrete acties. De eerste start wordt genomen voor de volledige uitwerking van uw marketingplan. Bij een website zullen we starten met de technische uitbouw, zodat de website performant en stabiel wordt opgebouwd. Ook de eerste versie van de lay-out wordt op dat moment volledig uitgewerkt. Onze copywriter gaat aan de slag om wervende teksten te schrijven.

                                                                                    ontwikkeling

4. Opleiding & opvolging

Wanneer uw project wordt opgeleverd, stopt het niet. Onze mensen zullen een handleiding op maat maken van de door u gekozen oplossing, bijvoorbeeld een website, webshop of andere marketingoplossing. We leren u of uw mensen werken met uw nieuwe website, webshop of andere oplossing en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Ook na de oplevering blijven wij middels een betaalbare onderhoudsovereenkomst uw project opvolgen en bijsturen, zodat u steeds de juiste hulp heeft waar nodig. Een professionele SEO-opvolging kan bestaan uit technische SEO ingrepen, inhoudelijke SEO-aanpassingen, maar vaak ook een concurrentie analyse en continue monitoring van belangrijke parameters.

                                                                             opleiding

Missie

 

Het is onze missie om gemotiveerde ondernemers actief te begeleiden bij het opstellen van een digitale strategie voor meer online zichtbaarheid en dus ook meer potentiële klanten. Deze strategie zetten we samen om in een krachtige online branding via een professionele huisstijl en website en de nodige tools om effectief meer en betere business op te halen.

Hierdoor draagt Total Media Concepts rechtstreeks bij aan de Belgische economie. Total Media Concepts is uw one-stop-shop! Onze medewerkers en ikzelf hopen dat u snel uw weg vindt naar onze onderneming en kijken uit naar een positieve en bovenal een professionele samenwerking!

Nick Kinschots, Managing director

TMC samengevat

  • Transparante tariefstructuur
  • Duidelijke afspraken en opvolging
  • Stabiele websites met ondersteuning
  • U kan zelf uw website aanpassen
  • Begeleiding op maat en SEO rapportage
  • Geen zorgen over de opstart van uw website
  • U kan bij ons ook terecht voor branding & marketing
feweb-member-logo_black

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk ons portfolio en ontdek wat al hebben gerealiseerd voor onze klanten!

Pin It on Pinterest