Kennismaking

Bij Total Media Concepts begrijpen we dat succesvol ondernemen draait om het vinden van de juiste klanten en het genereren van groeiende omzet. Ons team helpt ondernemers te helpen met slimme online marketing, krachtige branding en cutting-edge websites en webshops.

Onze aanpak is afgestemd op onze klanten met aandacht voor detail

Hé jij daar, kennismaken?

Total Media Concepts is er om gedreven zelfstandigen en ondernemers te ondersteunen en te begeleiden bij het bereiken van hun zakelijke doelen. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste klanten en het genereren van meer omzet van cruciaal belang is voor jouw succes. Daarom bieden wij een scala aan strategische oplossingen op maat, allemaal ontwikkeld door ons deskundige interne team.

Onze online marketingexperts werken samen met jou om een digitale strategie te ontwikkelen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt. Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde advertenties, contentmarketing of social media strategieën, wij hebben de kennis en ervaring om jouw online aanwezigheid te versterken en potentiële klanten te bereiken.

marketing

Bovendien begrijpen we dat een krachtige branding essentieel is om je te onderscheiden in de markt. Ons team van creatieve professionals staat klaar om je merk tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep.

En dat is niet alles. We zijn trots op onze state-of-the-art websites en webshops die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook naadloos presteren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website of een e-commerce oplossing, wij hebben de expertise om te leveren wat je nodig hebt.

Bij Total Media Concepts geloven we in ‘in-house’ ontwikkeling, wat betekent dat we elk project van begin tot eind beheren en de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. We zijn gepassioneerd om samen met jou de juiste marketingstrategie uit te bouwen, zodat jouw bedrijf niet alleen klaar is voor de toekomst, maar er ook op kan floreren.

Dus, als je op zoek bent naar een partner die jouw zakelijke groei serieus neemt, staan we klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan.

Onze werkwijze

Nieuwsgierig naar hoe wij jouw marketingproject van start tot finish begeleiden en blijven ondersteunen na oplevering? Ontdek hier hoe we jouw visie omzetten in een concreet plan en je blijven bijstaan met training, onderhoud en professionele SEO-services.

1. Kennismaking

Voordat we aan de slag gaan met de uitwerking van een nieuw marketingproject, beginnen we met een grondige behoefte-analyse van jouw project en een diepgaande evaluatie van je bedrijf. We willen inzicht krijgen in je doelstellingen, je beoogde doelgroep, en de gewenste stijl, aanpak en tone of voice. Samen vertalen we al deze aspecten in een concreet marketingplan, met een sterke focus op online strategieën. We creëren eigenlijk een gedetailleerde blauwdruk voor de uitvoering van je marketinginitiatieven, zodat je niet willekeurig te werk gaat. Met deze inzichten stellen we vervolgens een op maat gemaakt voorstel op, perfect afgestemd op jouw behoeften.”

                                                                                   analyse 

3. Oplevering en terugkoppeling

De eerste oplevering markeert een spannend moment in het proces. Tijdens een korte maar krachtige bijeenkomst, ofwel bij jou op locatie of bij ons op kantoor, zullen we de actuele status van je project doornemen. We bespreken niet alleen de technische aspecten, maar ook het ontwerp van de oplossing. Indien nodig, zullen we aanpassingen doorvoeren om ervoor te zorgen dat je project volledig aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. In het geval van een website zullen we ook de mogelijkheden bespreken om de voortgang te monitoren, zowel door ons team als jouw eigen team.

                                                                               oplevering

2. Ontwikkeling & uitvoering

Zodra je akkoord gaat en onze blauwdruk is gereed, gaan we samen over tot concrete acties op basis van ons (online) marketingplan. We beginnen met de initiële fase van de volledige uitwerking van je marketingplan. Als het om een website gaat, starten we met de technische ontwikkeling, waarbij we de nadruk leggen op prestaties en stabiliteit. Tegelijkertijd werken we aan de eerste versie van het ontwerp, waarbij onze copywriter begint met het creëren van overtuigende en aansprekende teksten.”

                                                                                    ontwikkeling

4. Opleiding & opvolging

Wanneer we je project opleveren, betekent dat niet het einde van onze betrokkenheid. Ons team zal een op maat gemaakte handleiding samenstellen voor de oplossing die je hebt gekozen, bijvoorbeeld een website, webshop of een andere marketingoplossing. We zullen jezelf of je team instrueren over het gebruik van je nieuwe website, webshop of oplossing, en we staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Zelfs na de oplevering blijven we je project nauwlettend volgen en aanpassingen maken, dankzij een betaalbare onderhoudsovereenkomst. Op die manier zorgen we ervoor dat je altijd de juiste ondersteuning krijgt wanneer dat nodig is. Onze professionele SEO-diensten omvatten technische SEO-optimalisaties, inhoudelijke SEO-aanpassingen en vaak ook concurrentieanalyses en continue monitoring van essentiële prestatie-indicatoren.

                                                                             opleiding

Pin It on Pinterest