Een website laten maken in Turnhout

Professionele websites op maat

Een website laten maken in Turnhout? Dan bent u op het juiste adres bij Total Media Concepts. Wij zijn als Full Service Internetbureau gespecialiseerd in het bouwen van mobielvriendelijke websites die wel iets opleveren. Uw website kan dus op alle toestellen in ideale omstandigheden worden bekeken, ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Wij werken volgens de regels van de kunst en houden rekening met zowel de techniciteit als gebruiksvriendelijkheid.

Wij doen niet moeilijk over logins en wachtwoorden. Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk en door uzelf aanpasbaar. U hoeft dus niet voor elke kleine wijziging te betalen. Dankzij een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), staat u zelf aan het roer. Om het gebruik zo mogelijk nog te vereenvoudigen voorzien we steeds in een opleiding met documentatie op maat. Toch nog vragen? Geen probleem, u kan steeds bij onze helpdesk terecht. Zaakvoerder Nick Kinschots zal u in vele gevallen zelf uit de nood helpen. Wij beheren uw project, ondersteunen u en voeren geregeld groeigesprekken, zodat uw bedrijf ook zal groeien, net als dat van onze andere tevreden klanten.

Uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google, zodat uw website ook echt iets zal opleveren. Een leuke website alleen brengt immers geen brood op de plank. Om een goed presterende website te bouwen, moeten we ons beroepen op de regels van de kunst, technische kennis en strategieën. We beginnen hiermee in de vroege beginfase van het project en dit loopt door tot na de oplevering. Ook het onderhoud, de opvolging en de bijsturing nemen we voor onze rekening, zowel technisch als inhoudelijk.

U bent dus op het juiste adres als u hoog wil scoren in Google en andere zoekmachines. Wij werken enkel voor bedrijven met een geldig Belgisch BTW-nummer. Of u nu een kleine zelfstandige bent zonder personeel of een grotere KMO, wij zetten u graag op het juiste spoor. Het belangrijkste aspect is de wil om te groeien.

Onze aantrekkelijke onderhoudsformules zorgen ervoor dat uw website betaalbaar en degelijk onderhouden zal worden. Hierdoor zal u langer plezier hebben van uw website en minder snel een nieuwe website moeten laten bouwen. Wij zorgen voor de laatste technische en vooral security updates. Gemiddeld gaat een website 5 jaar mee. Nadien is het aan te bevelen om de website grondig te updaten of een nieuwe website te laten ontwikkelen. Wil u dus een website laten maken in Turnhout, contacteer ons dan vrijblijvend.

Waarom Total Media Concepts?

  • Onze websites zijn professioneel en betaalbaar
  • Vakkundig opgemaakt om goed gevonden te worden
  • De klant staat centraal
  • Een persoonlijke aanpak op maat
  • Transparante en eerlijke tarieven
  • Jong en dynamisch bedrijf met veel goesting om ondernmers te helpen groeien
webdesign

Kunnen wij jou helpen met een nieuwe website en alles wat daarbij komt kijken? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Pin It on Pinterest