Blogreeks – Aankondiging • Ontdek de geheimen van succesvolle online marketing voor bouwbedrijven!

Strategie
14 november 2023

Wij zijn verheugd om jullie mee te delen dat we, bij Total Media Concepts, vanaf komende maandag een inspirerende vijfdelige blogserie lanceren. Deze serie is specifiek samengesteld om bouwbedrijven te helpen bij het versterken van hun online aanwezigheid. We gaan dieper in op essentiële aspecten van marketing en webdesign die van cruciaal belang zijn in de digitale wereld van vandaag.

Wat kun je verwachten:

  1. Het bouwen van een sterke online aanwezigheid voor bouwbedrijven

Ontdek waarom een professionele website van onschatbare waarde is voor bouwbedrijven. Leer meer over specifieke kenmerken van webdesign die de online aanwezigheid versterken. Ontvang waardevolle tips voor het overtuigend presenteren van portfolio’s, projecten en diensten.

  1. Contentmarketingstrategieën voor bouwbedrijven

Identificeer welke content relevant is voor bouwbedrijven, inclusief projectportfolio’s, case studies en blogposts. Begrijp hoe hoogwaardige content de geloofwaardigheid van een bouwbedrijf kan versterken. Ontvang praktische tips voor het effectief delen van content op sociale media en andere platforms.

  1. SEO essentials voor bouwbedrijven: van keywords tot backlinks

Verken specifieke zoekwoorden die van belang zijn voor de bouwsector. Krijg inzicht in on-page optimalisatie voor bouwwebsites. Leer over het belang van kwalitatieve backlinks en ontdek hoe je ze kunt verkrijgen.

  1. Visuele elementen in webdesign: fotografie en videografie voor bouwbedrijven

Ontdek waarom hoogwaardige foto’s en video’s essentieel zijn voor de website van een bouwbedrijf. Ontvang praktische tips voor het vastleggen van projecten met visueel aantrekkelijke content. Begrijp hoe visuele elementen vertrouwen opbouwen bij potentiële klanten.

  1. Conversie-optimalisatie voor bouwbedrijven: van aanvraagformulieren tot call-to-actions

Identificeer cruciale conversiepunten op een bouwwebsite, waaronder offerteaanvraagformulieren. Ontdek strategieën voor het optimaliseren van call-to-actions voor maximale betrokkenheid. Ontvang waardevolle tips voor het verbeteren van de gebruikerservaring om conversies te verhogen.

Mis het niet!

Wij nodigen jullie uit om ons vanaf komende maandag te volgen terwijl we dieper ingaan op deze cruciale onderwerpen. Samen tillen we jouw bouwbedrijf naar nieuwe hoogten door een sterke online aanwezigheid te creëren en meer potentiële klanten aan te trekken.

Met vriendelijke groet,
Het Total Media Concepts-team

Interesse in een gesprek?

Nuttige links

Mogelijk ook interessant…

10 Conversiekillers voor webshops en hoe ze te overwinnen

10 Conversiekillers voor webshops en hoe ze te overwinnen

Het succes van een webshop wordt vaak gemeten aan de hand van de conversieratio - het percentage bezoekers dat daadwerkelijk overgaat tot aankoop. Maar soms kunnen zelfs de kleinste obstakels grote gevolgen hebben voor dit cruciale getal. Hier zijn 10 veelvoorkomende...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This