Update tarieven per 01/10/2023

Algemeen
28 september 2023

Ook Total Media Concepts ontkomt niet aan de alsmaar stijgende kosten. Zo stegen het afgelopen jaar ondermeer de kosten voor externe leveranciers, licenties, software, nutsvoorzieningen, technische infrastructuur en externe expertise. We hebben deze stijgende kosten zo lang mogelijk beperkt, maar nu zijn we toch genoodzaakt een aanpassing door te voeren.

Update uurtarieven

Vanaf 1 oktober 2023 zijn we hierdoor genoodzaakt om onze uurtarieven te wijzigen. Onze laatste prijsaanpassing ligt inmiddels al weer verschillende jaren achter ons en we proberen onze tarieven zo stabiel mogelijk te houden.

  • Standaard uurtarief: € 75,00 excl. BTW

Jammergenoeg hebben we geen vat op de externe prijsstijgingen en we willen benadrukken dat deze verandering ons in staat stelt om de kwaliteit van onze dienstverlening te handhaven en te verbeteren. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, staan we klaar om te helpen. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we blijven ons inzetten om je de best mogelijke service te bieden.

Andere tarieven

Momenteel zijn er geen algemene prijswijzigingen voorzien in onze andere producten of diensten. Natuurlijk kunnen prijzen bij onze leveranciers steeds wijzigen, maar op dit moment is er geen structurele wijziging hierin.

We waarderen jouw vertrouwen en kijken uit naar een voortzetting van onze fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet,
Total Media Concepts

Interesse in een gesprek?

Nuttige links

Mogelijk ook interessant…

10 Conversiekillers voor webshops en hoe ze te overwinnen

10 Conversiekillers voor webshops en hoe ze te overwinnen

Het succes van een webshop wordt vaak gemeten aan de hand van de conversieratio - het percentage bezoekers dat daadwerkelijk overgaat tot aankoop. Maar soms kunnen zelfs de kleinste obstakels grote gevolgen hebben voor dit cruciale getal. Hier zijn 10 veelvoorkomende...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This